Boken inneholder mer enn 100 oppskrifter fra Thailand, India og Kina. Boken er inndelt i kapitlene supper, appetittvekkere og småretter, kjøtt og fjærfe, fisk og skalldyr, vegetariansk, salater og tilbehør, og desserter. Oppskriftene har trinn-for-trinn instruksjoner, og med boken følger det to par spisepinner. Har register.
Les mer
Boken inneholder mer enn 100 oppskrifter fra Thailand, India og Kina. Boken er inndelt i kapitlene supper, appetittvekkere og småretter, kjøtt og fjærfe, fisk og skalldyr, vegetariansk, salater og tilbehør, og desserter. Oppskriftene har trinn-for-trinn instruksjoner, og med boken følger det to par spisepinner. Har register.
Les mer
Undertittel hentet fra omslaget. Med to par spisepinner emballert i plastlomme

Produktdetaljer

ISBN
9788278227299
Publisert
2008-11-17
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spektrum
Vekt
1125 gr
Høyde
265 mm
Bredde
210 mm
Dybde
32 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
256