Denne boka er ei lærebok for bakerfaget, restaurant- og matfag Vg3, i yrkesfaglig utdanningsprogram. Kunnskapen som trengs for å kunne produsere bakervarer etter gjeldende kvalitetskrav, står sentralt i boka. Den beskriver produksjonsmetoder ut fra basisoppskrifter, med kontrollpunkter og tiltak ved avvik i det praktiske arbeidet. Det er ingen oppskriftsbok, selv om basisoppskriftene er tatt med for å kunne dokumentere de forskjellige produksjonsmetodene. Flere oppskrifter finner du på nettstedet som hører til boka. Meningen er at innholdet skal gi deg, i samspill med lærer eller instruktør, impulser for å mestre de daglige arbeidsoppgavene, og at du skal ha utbytte av undervisningen. Komponenter: - Lærebok - Nettressurs Hans Heintzberger har mer enn 40 års nasjonal og internasjonal yrkeserfaring fra bakeri, konditori og storkjøkken. Han har vært faglærer i hotell- og næringsmiddelfag og har vært ansatt som daglig leder ved Opplæringskontor for hotell- og næringsmiddelfag i Sogn og Fjordane. Han er i dag ansatt som fagkonsulent i Østfold fylkeskommune der han arbeider med tilrettelegging av fagopplæringen i bedrift.
Les mer
Boka består av 10 hoveddeler. I starten av hver del finner du krav til måloppnåelse som referer til mål i læreplanen. Sentralt i boka står kunnskapen som trengs for å kunne produsere bakervarer etter gjeldende kvalitetskrav, og den beskriver produksjonsmetoder ut fra basisoppskrifter. Har ordliste og register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788245010329
Publisert
2011-07-07
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Vekt
440 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
13 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
206

Forfatter