Boken inneholder oppskrifter fra spisestedet Sult på Grünerløkka i Oslo. Filosofien bak oppskriftene er at rettene skal være av enkle, førsteklasses råvarer, uten at de skal koste all verden. Her er oppskrifter på fiskeretter, kjøttretter, grønnsaksretter, sauser og desserter. I boken har baren Tørst bidratt med drinker skeddersydde til menyene, og tips om viner som passer til maten.
Les mer
Boken inneholder oppskrifter fra spisestedet Sult på Grünerløkka i Oslo. Filosofien bak oppskriftene er at rettene skal være av enkle, førsteklasses råvarer, uten at de skal koste all verden. Her er oppskrifter på fiskeretter, kjøttretter, grønnsaksretter, sauser og desserter. I boken har baren Tørst bidratt med drinker skeddersydde til menyene, og tips om viner som passer til maten.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788251617680
Publisert
1999
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Schibsted
Vekt
780 gr
Høyde
267 mm
Bredde
225 mm
Dybde
17 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
111