Norsk natur er full av smaksrike og spennende sopper som kan gjøre et enkelt måltid til en fest. Enten du fyller soppkurven med milde kremler eller kraftige steinsopper eller ganske alminnelige traktkantareller - i denne boka vil du finne 80 oppskrifter på nye, spennende og helt trygge soppretter og hvordan du bør tilberede dem. Boka inneholder også tips om rensing og konservering av sopp, samt alt annet du trenger å vite etter at du har fått soppen i hus. Den sikre veien til et godt soppmåltid! Sammen med SOPP-Håndboka utgjør denne boka et komplett verk om sopp for alle soppelskere. Magnus Sjøberg er anerkjent kokk, har drevet fiskeforretning og er forfatter. Baard Næss er en av landets fremst mat- og naturfotografer med flere priser og TV-dokumentarer. I 2009 ga de sammen ut den prisbelønte kokeboka; Mat fra skogen.
Les mer
Boka tar for seg sopp som råvare, og inneholder oppskrifter for 18 av våre beste matsopper. Boka inneholder også tips til sanking, rensing, oppbevaring og steking av sopp. Har register.

Produktdetaljer

ISBN
9788252933482
Publisert
2011-07-01
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
973 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
218

Forfatter
Illustratør