Denne boka er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek først og fremst for seg dei ulike bransjane, faga og yrka i restaurant- og matfaga. Men vi lærer også om regelverk og om merking av matvarer, om ergonomi og helse, om organisasjonane i arbeidslivet, rammevilkår og konkurranseforhold. Og ikkje minst lærer vi kva god service er. Britt Elisabeth Olsen er hovudforfattar og redaktør for boka. Ho er utdanna kokk og næringsmiddelteknikar og har brei arbeidserfaring frå fiskehandel, forskingsinstitutt og fleire restaurantar og hotell i inn- og utland. Ho arbeider no som produktutviklar og fagleg konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.
Les mer
Boka tar for seg de forskjellige bransjene, faga og yrka i restaurant- og matfaga. Den tar også for seg regelverk, merking av matvarer, ergonomi og helse, organisasjonene i arbeidslivet, rammevilkår og konkurranseforhold. Har oppgaver.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788245005509
Publisert
2007
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Vekt
284 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
7 mm
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Heftet
Antall sider
125

Illustratør