Denne boken er en del av et større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boken tar først og fremst for seg de ulike bransjene, fagene og yrkene innen restaurant- og matfagene. Men vi lærer også om regelverk og om merking av matvarer, om ergonomi og helse, om organisasjonene i arbeidslivet, rammebetingelser og konkurranseforhold. Og ikke minst lærer vi hva god service er. Britt Elisabeth Olsen er hovedforfatter og redaktør for boken. Hun er utdannet kokk og næringsmiddeltekniker og har bred arbeidserfaring fra fiskehandel, forskningsinstitutt og en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland. Hun arbeider nå som produktutvikler og faglig konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia
Les mer
Boka tar for seg de forskjellige bransjene, faga og yrka i restaurant- og matfaga. Den tar også for seg regelverk, merking av matvarer, ergonomi og helse, organisasjonene i arbeidslivet, rammevilkår og konkurranseforhold. Har oppgaver.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788245005516
Publisert
2007
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Vekt
286 gr
Høyde
240 mm
Bredde
140 mm
Dybde
10 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
125

Illustratør