Hjemmebakt gjærbakst går aldri av moten - tenk bare på den gode duften i huset! Denne boken favner det meste: det daglige brød - grunnoppskrift med forslag til variasjoner; oppskrifter på litt mer spesielle brød som urtebrød, nøttebrød eller ostebrød; loff og rundstykker av ulik form og med forskjellige smakstilsetninger; brød fra andre land som croissants og pitabrød. Det er også funnet plass til den søte gjærbaksten - boller, kringler og wienerbrød og mye, mye mer. I tillegg inneholder boken praktiske råd om bruk og oppbevaring av ingredienser, frysing og tining, baking i brødmaskin og - ikke minst - mulige forklaringer på hva som har gått galt... En bok som gjør det morsommere og enklere å bake hjemme!
Les mer
Boka har oppskrifter på vanlig grovbrød, brød med forskjellige smaktilsetninger som urter og ost, loff, rundstykker, croissanter og pitabrød. Den gir råd om bruk og oppbevaring av ingredienser, frysing, tining og baking i brødmaskin. Har register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202186630
Publisert
1999
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
496 gr
Høyde
205 mm
Bredde
130 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
95

Forfatter
Illustratør