1250 klassiske oppskrifter. Du finner i denne kokeboka en omfattende samling oppskrifter på mat vi liker å spise i Norge. Her finner du også grunnoppskriftene og matlagingsteknikkene samlet, samt mengder av praktiske matråd. Samtlige retter er prøvd ut av forfatteren gjennom et langt, profesjonelt matliv. Her er matforslag med alle typer råvarer til alle anledninger, både til hverdag og fest. En detaljert og oversiktlig innholdsfortegnelse og et komplett register gjør deg på kort tid i stand til å sette sammen de lekreste menyer.
Les mer
En grunnbok for nybegynneren på kjøkkenet, en håndbok for avansert matlaging og et oppslagsverk. Har stikkordregister.
Tidligere utgitt på Teknologisk forlag,1998. Tittel på omslaget: Damms norske kokebok

Produktdetaljer

ISBN
9788204096555
Publisert
2004
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Damm
Vekt
2200 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
717

Forfatter