Middelhavsmat faller i smak hos de fleste, pasta og pizza fra Italia, bouillabaisse fra Sør-Frankrike, paella fra Spania, honningdryppende kaker fra Hellas - og mye, mye mer Fristende - Sunt - Enkelt - Velsmakende En uimotståelig samling av noen av de beste oppskriftene fra Italia, Spania, Hellas og Sør-Frankrike forretter som katalansk kikertsalat, spansk potetomelett og gresk saganaki hovedretter som fiskesuppe fra Sorrento, Camargue-kylling med rød ris, paella, and med oliven, svinefilet med marsala et sant mangfold av pasta, brød og pizza, som fougasse, napolitansk pizza, pesto alla genovese med pasta, gnocchi, penne med tomater og mozzarella, pappardelle med basilikumolje salater og grønnsaker som insalata misticanza, provençalsk salat med syltede bønner, salade niçoise og gresk papoutsakias søte fristelser som tarte aux citrons, kourambiedes, semifreddo al tiramisù, panna cotta med rosenbladsirup, bitter sjokolade- og hasselnøtt-gelato
Les mer
Boka har oppskrifter på tradisjonelle retter fra Italia, Spania, Hellas og Sør-Frankrike. Den har oppskrifter på forretter som katalansk kikertersalat og gresk saganaki, hovedretter som paella og Camargue-kylling, salater og grønnsaker som insalata misticanza og salade nicoise og desserter som tarte aux citrons og tiramisu. Har register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202238810
Publisert
2005
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
812 gr
Høyde
235 mm
Bredde
235 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
144

Forfatter
Illustratør