Bedre enn bakerens brød! I Elsker deig finner du de beste brødene til frokost, lunsj, middag og kvelds. Mammas hjemmebakte er perfekt for en mandag morgen, og ingenting slår herlig, smørfylt briocheloff til brunch en stille søndag. I tillegg finner du en mengde andre brød til alle anledninger, for eksempel rugbrød med honning og nøtter, havre- og byggbrød, stjernebrød, surdeigsbrød, pan de muertos og foccacia med tørket frukt. Som i sine tidligere populære bakebøker har Marit Røttingsnes Westlie en uslåelig kombinasjon av vidunderlig enkle oppskrifter og sine egne tips, som gjør at du kan imponere alle som får gleden av å spise dine hjemmebakte brød.
Les mer
I denne boken finner du oppskrifter på brød til frokost, lunsj, middag og kvelds. I tillegg finner du en mengde andre brød til alle anledninger. Har register.
"... den boka har jeg bare gode erfaringer med. Briochen er også fabelaktig. Det kule med dette brødet er at det blir sånn som du får kjøpt hos de aller beste bakerne. Det er rett og slett det beste brødet du kan bake hjemme i en vanlig ovn." Om Brioch: http://www.klikk.no/mat/spise/article501982.ece Linda Sloan til Christoffer Sjuve, klikk.no/dagbladet
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202306847
Publisert
2009-08-25
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
726 gr
Høyde
234 mm
Bredde
218 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
165

Illustratør