RETT PÅ SAK!

NOKUT arrangerer Nasjonal deleksamen for anatomi, fysiologi og biokjemi for førsteårsstudenter på sykepleie. Strykprosenten er høy på denne eksamenen, ifølge Sykepleien.no. Mange synes tydeligvis at fagene er krevende.

 

Gry Aavik og Pål Høgmo, fagansvarlige ved Akademika Holbergs plass har sykepleierstudenter ved flere utdanningsinstitusjoner i Oslo som sine kunder.

«Vi har lang fartstid i fagbokhandel og i løpet av denne tiden har vi snakket med mange eksamensstressa studenter. Vi hører stadig at mange er spent og nervøs. Det vi derimot ikke har hørt er «Å, skulle ønske jeg hadde lest mindre! Skulle ønske jeg hadde gjort færre oppgaver!» Mengdetrening på oppgaver og bruk av gode hjelpebøker kan utgjøre all verdens forskjell i oppkjøringsfasen før eksamen.

Vi anbefaler Fagbokforlagets «Rett på sak»-serie – en innføring i naturvitenskapelige emner for sykepleiestudenter. Serien dekker faginnholdet for nasjonal deleksamen i anatomi, fysiologi og biokjemi på bachelorutdanningen i sykepleie, og gir en lettlest innføring i ellers utfordrende fag.»

 

En god investering før eksamen, ifølge Akademikas fagansvarlige.

 

Serien består av: