«Enkel å forstå, fylt av mange smaker og overraskende enkelt å lage» .
HUFFINGTON POST
En feiring av god mat og eksotiske krydder fra det rike persiske kjøkkenet. Sabrina Ghayour byr på de lekreste retter til hverdag og fest med enkle og fristende småretter, vegetar- og kjøttretter og deilige desserter som: Persisk urteris, Sitruslaks, Safrankylling Lammecarré med granateplesaus, Spisskummenbakte gulrøtter med honning, sitron og hvit geitost og Krydret gulrotkake med pistasjnøtter, mandler og rosevannkrem.
Med Persiana tar Sabrina Ghayour deg med på en kulinarisk oppdagelsesreise til en verden full av varme og intense aromaer og smaker. Med moderne vri på tradisjonelle vegetar- og kjøttretter har Sabrina skapt hundre nye oppskrifter inspirert av persisk, tyrkisk og arabisk matkultur.
Bli kjent med spennende og inspirerende smakskombinasjoner, la deg friste av Persiana!
Read more
Product details
ISBN
9788282382199
Published
2020-09-22
Edition
1. edition
Publisher
Mangschou AS
Weight
998 gr
Height
252 mm
Width
195 mm
Thickness
26 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
283
Genre
Faglitteratur
Author
Translated by