Studer smart notatbok

Hold orden på notatene dine i studietiden. Studer smart notatbøkene finnes i A4 og A5 format, begge i linjerte, ulinjerte og rutete utgaver. 

Kalkulator

Her finner du et utvalg kalkulatorer som er godkjent til eksamen og er til god hjelp i studietiden. Sjekk med ditt studiested hvilken som anbefales til ditt studie. Velg mellom finans kalkulatorer, tekniske kalkulatorer, grafiske kalkulatorer og vitenskapelig kalkulatorer.

 

Sekker / Merkemaskin / Pennal / Paraply

Bokholder

Et perfekt verktøy for studenter og andre som har behov for å skrive av eller lese i en bok hvor man trenger begge hendene frie. Sett boken i stativet mens du skriver oppgave, eller tar notater i en annen bok. Den er også nyttig for bruk på kjøkkenet når man for eksempel skal følge en oppskrift i en kokebok.

Pennal

Moleskine notatbøker

Moleskine er kjent for sine klassiske, funksjonelle notatbøker av god kvalitet. Bøkene har en slank struktur med avrundede hjørner. De kommer i ulike størrelser som pocket 9x14cm, large 13x21cm, XL 19x25cm og noen XXL 21,6x27,9cm. De fleste finnes i både softcover og hardcover. I utvalget her finner du bøker som er linjerte, blanke, rutetinndelt, prikkindelt og blank/linjert (annenhver side). Flere av bøkene egner seg ypperlig til Bullet Journal. Alle notatbøkene er FSC®-sertifisert.

Moleskine - linjerte notatbøker

Moleskine - blanke notatbøker

Moleskine - Ruteinndelte notatbøker

Moleskine - Prikkinndelte notatbøker

Moleskine - Blank/linjerte notatbøker

2019 kalendere

Spill