Sykepleierstudentens eksamensvenn!

Nasjonal deleksamen for anatomi, fysiologi og biokjemi nærmer seg for førsteårsstudenter på sykepleie. I fjor strøk hver femte sykepleierstudent på denne eksamenen, og den nasjonale gjennomsnittskarakteren landet på karakteren D ifølge Sykepleien.no. Her er man altså ikke alene om å synes at fagene er krevende.

Gry Aavik og Pål Høgmo, fagansvarlige ved Akademika Pilestredet, har sykepleierstudenter ved flere utdanningsinstitusjoner i Oslo som sine kunder.

«VI har lang fartstid i fagbokhandel og i løpet av denne tiden har vi sett mange eksamensstressa studenter. Det vi derimot ikke har hørt er «Å, skulle ønske jeg hadde lest mindre! Skulle ønske jeg hadde gjort færre oppgaver!» Mengdetrening på oppgaver og bruk av gode hjelpebøker kan utgjøre all verdens forskjell i oppkjøringsfasen før eksamen.

Vi anbefaler Fagbokforlagets «Kortlest»-serie – en innføring i naturvitenskapelige emner for sykepleiestudenter. Serien dekker faginnholdet for nasjonal deleksamen i anatomi, fysiologi og biokjemi på bachelorutdanningen i sykepleie, og gir en lettlest innføring i ellers utfordrende fag.»

En god investering før eksamen altså, ifølge Akademikas fagansvarlige.

De tre titlene i serien er: