Antonio Carluccio er en av verdens mest kjente ambassadører for italiensk mat. I 2008 feiret han 50-årsjubileet for sin karriere som kokebokforfatter og kokk med fokus på genuin italiensk mat og vin. Det hele begynte i 1958, da han som 21 åring begynte å lage enkle pastaretter til romkameraten sin på en enkel kokeplate i deres felles leilighet i Wien. Nå er han, med sin elegante form, grove stemme, og hvite krøller, kjent som selve Gudfaren av italiensk mat. I denne boken får du det aller beste fra Carluccios kjøkken. En helt spesiell perle av en bok, for alle som elsker den enkle italienske maten. Antonio Carluccio er født på Amalfikysten i Sør-Italia. Han har gitt ut tretten kokebøker, hatt flere populære tv-program, mottatt en rekke priser, og bygget opp den suksessrike kjeden Carluccio's Caffè i London.
Les mer
Denne kokeboken inneholder oppskrifter på enkel italiensk mat. Den er delt inn i kapitler som tar for seg forretter og salater, supper, pasta, gnocchi, polenta og ris, kjøtt, fisk, grønnsaker og desserter. Med register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788281880702
Publisert
2009-10-23
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Versal
Vekt
1005 gr
Høyde
257 mm
Bredde
216 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
176

Forfatter
Illustratør