Klassisk fransk med en enkel og moderne tilnærming Rachel Khoo var fast bestemt på at hun ville beherske fransk kokekunst, så hun reiste til Paris for å lære. Til tross for at hun ikke snakket et ord fransk, meldte hun seg på Le Cordon Bleu, den verdensberømte kokkeskolen. Seks år senere bor og arbeider hun fremdeles i Paris og lager klassiske franske retter som hun fornyer med sin egen moderne vri. Rachel brukte lærdommen sin i den sjarmerende kulinariske bokhandelen og tesalongen La Cocotte i Paris, hvor hun satte sammen deilige søte nytelser til kulinariske boklanseringer og holdt sine egne matlagingskurs. Hun arbeider nå frilans og reiser verden rundt for forskjellige prosjekter, holder workshops og leverer mat til alt fra store arrangementer til intime restauranter. Rachel driver også La petite cuisine à Paris (Paris? minste undergrunnsrestaurant) fra sitt eget kjøkken. Et lite kjøkken i Parisinneholder alle de kjente rettene som du ville vente å finne i en fransk kokebok, som Boeuf bourgignon og Coq au vin, men den er ikke bare enda en samling av klassiske franske oppskrifter. Den er historien om hvordan Rachel oppdaget dem, enten det var på en piknik ved Seinen en varm og lummer sommerkveld, under en middag med venner, gjennom en prat med den lokale slakteren eller bakeren, eller ved å eksperimentere med smaker på sitt eget kjøkken hjemme. Fra en Croque Madame-muffins til en herlig lavendel- og sitronstekt kylling priser Rachel Frankrikes kulinariske landskap som det er i dag, og viser hvor enkle disse rettene egentlig er.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788281881297
Publisert
2012-09-06
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Versal
Vekt
1062 gr
Høyde
248 mm
Bredde
200 mm
Dybde
32 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
287

Forfatter