Europeiske nasjonalretter, Frankrike og Italia VELKOMMEN til en matglad reise i matkunstens mekka; Frankrike og Italia! Vi har vært så heldige å få noen av disse to landenes beste kokker til å presentere sine favorittoppskrifter og historien rundt disse oppskriftene i denne fargerike boken. Resultatet er en enestående presentasjon av fransk og italiensk gastronomi. Her finner du hverdagsmast og festmat - passende for alle anledninger.Denne boken er noe mer enn en vanlig kokebok. Den presenterer også historie og kulturen fra de to landene, og på den måten er dette også en bok du kan kose deg med i godstolen i stua, ikke bare på kjøkkenet. God appetitt - nå går turen sørover!
Les mer
Boka har oppskrifter på retter fra Frankrike og Italia. Kokker fra hvert land presenterer sine favorittoppskrifter, og historien rundt disse oppskriftene. Vanskelighetsgrad fra lett til avansert.

Produktdetaljer

ISBN
9788278881545
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Norsk fakta forl.
Vekt
1864 gr
Høyde
289 mm
Bredde
224 mm
Tykkelse
26 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
381

Illustratør