Fisk er godt, sunt, lett, billig og enkelt å tilberede. Enten du er på jakt etter en rask middag etter jobben, tradisjonsrik mat med eksotisk vri til vennefesten, klassisk søndagsmiddag eller god julemat, finner du forslag i denne boken. Fristende vermutdampet torskefilet, fyldig ørretpaté med iskald hvitvin til eller søt appelsinmarinert kveite med mild, frisk løk er noen smakebiter av forfatterens oppkomme av nydelige forretter, salater, supper og hovedretter. De beste og uunnværlige klassiske sausene, en fyldig omtale av alle fiskeslag som er brukt i oppskriftene, og en instruktiv, illustrert rense- og kokeveiledning gjør boken suveren også for den fiskeglade nybegynner.
Les mer
Boka har oppskrifter på forretter, salater, supper, hovedretter og sauser. Den har også omtaler av alle fiskeslag som er brukt og en rense- og kokeveiledning. Med ingrediens- og stikkordregister.

Produktdetaljer

ISBN
9788202195625
Publisert
2000
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
518 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
88

Forfatter
Illustratør