En spennende bok om fristende oster, fra Camembert, Roquefort og Brie til Abondance, Livarot og Salers. I denne boka får du ekspertråd om hvordan du kan lagre og servere en god ost for at smak, lukt og konsistens kommer til sin rett. Boka inneholder grundig informasjon om alle produsentene, fra gårder og klostre til større meierier. Spesialister foreslår viner som passer til hver enkelt ost.
Les mer
Håndboka gir en alfabetisert oversikt over franske oster fra regioner som Camembert, Roquefort, Brie, Abondance, Livarot og Salers. Den tar for seg ulike produsenter, smaksbeskrivelser, ostens opprinnelse og regionale spesialiteter. Har litteraturliste og register.
Les mer
Tilrettelagt for norske forhold av Sverre Lie. Undertittel hentet fra omslaget. Forord av Joël Robuchon

Produktdetaljer

ISBN
9788204112996
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Damm
Vekt
470 gr
Høyde
222 mm
Bredde
133 mm
Dybde
17 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
288

Oversetter