Frie kaker kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker

Innbundet / 2011 / Bokmål

Produktdetaljer

ISBN13
9788243006232
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spartacus
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Sider
318
Vekt
814 gr
Høyde
206 mm
Bredde
178 mm
Tykkelse
23 mm
Se alle
Forfatter
Illustratør

Frie kaker kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker

Innbundet / 2011 / Bokmål
Hvorfor skal det være sånn at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking . melk, mel eller egg . så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Med et hjerte som banker for allergikerne har Anne Spurkland laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning. I bokas første del finner du et kapittel om kakekjemi, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakingen. Når du først har lært deg de grunnleggende prosessene, er det lett å eksperimentere på egen hånd. For selv om boka inneholder et vell av inspirerende oppskrifter, er Annes mål at du selv tør å prøve deg fram, og siste kapittel i boka kalles «Kaker fri for konvensjoner». Dette er en bok for allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel, den som baker på impuls og ikke nødvendigvis har alle de «rette» ingrediensene i skapet og den som elsker å bake kaker og som syns det er morsomt å eksperimentere.
Les mer
Boka har oppskrifter på kaker uten mel, egg eller melk og er beregnet på allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel og den som baker på impuls og ikke alltid har de riktige ingrediensene i skapet.
Les mer
Nettpris:
349,-
305,-
Levering 2-6 dager

Produktdetaljer

ISBN13
9788243006232
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spartacus
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Sider
318
Vekt
814 gr
Høyde
206 mm
Bredde
178 mm
Tykkelse
23 mm
Se alle
Forfatter
Illustratør