Glad av mat ble skapt for mange år siden, da jeg begynte å utforske hva som skjer med kroppen når jeg velger mat fra naturen som ikke er klusset med, altså råvarer. Jeg ble så fornøyd at det fortsatte jeg med. Datteren min, som da var sju år, la godt merke til at jeg ble gladere. Så da ble det naturlig å kalle den første kokeboka Glad av mat. Det er etter hvert blitt en serie kokebøker, kurs og foredrag med mat laget av rene, enkle råvarer. Glad av mat kokebokteamet består av Michael som er kokk, Elisabeth som er fotograf, Garry som er grafisk designer og jeg som skriver og trekker i trådene. Vi fire lager kokebøker sammen først og fremst fordi vi elsker å gjøre det. Denne boka kom ut første gang i 2011. Dette er en revidert utgave der noe er tatt bort, noe lagt til. Boka er ment som inspirasjon til deg som har lyst til å lage maten selv på en enkel måte.
Les mer
1. utgave Sandnes : Commentum, 2011

Produktdetaljer

ISBN
9788293715191
Publisert
2020-07-26
Utgave
3. utgave
Utgiver
Vendor
Dreyer bok
Vekt
950 gr
Høyde
296 mm
Bredde
210 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
163

Other primary creator