Boka gir ein innføring i alt som har med vegetarisk matlaging å gjere, 200 oppskrifter. Elliot gjer greie for ulike koke- og steikjeteknikkar, og forklarar korleis vi skal lage til grønsaker og andre ingridiensar, som tofu, belgvekstar og korn. Boka viser korleis vi kan ha eit balansert vegetarisk kosthald, med alle dei næringstoff som trengs for god helse.
Les mer
Boka gir ein innføring i alt som har med vegetarisk matlaging å gjere, 200 oppskrifter. Elliot gjer greie for ulike koke- og steikjeteknikkar, og forklarar korleis vi skal lage til grønsaker og andre ingridiensar, som tofu, belgvekstar og korn. Boka viser korleis vi kan ha eit balansert vegetarisk kosthald, med alle dei næringstoff som trengs for god helse.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252152821
Publisert
1998
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Samlaget
Vekt
708 gr
Høyde
271 mm
Bredde
196 mm
Dybde
15 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Heftet
Antall sider
191

Forfatter
Illustratør
Oversetter