Lise Finckenhagen - Frokost-TVs faste kokk - har samlet 101 av sine beste oppskrifter på småretter, middagsretter, desserter og kaker i en svært brukervennlig kokebok. Med den spesielle spiralinnbindingen med stativ kan boken stå på kjøkkenbenken, noe som gjør det lett å følge oppskriften mens man tilbereder maten. Oppskriftene følges av tips om hvordan rettene kan varieres, og de passer derfor både for travle småbarnsforeldre og for dem som liker å ta seg god tid og eksperimentere på kjøkkenet. Lise Finckenhagen har tidligere jobbet blant annet på Bagatelle og ble kåret til Årets Hulda i 2004. Sammen med Kristin Jacobsen har hun gitt ut kokeboken To kokker på hjemmebane (2005).
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788203234040
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Aschehoug & Co
Vekt
758 gr
Høyde
240 mm
Bredde
160 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Spiral
Antall sider
229
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Illustratør