Boka for alle som er glad i godt, ferskt brød! Jeg har satt meg som et ubeskjedent mål at dette skal være en brødbok både for deg som aldri har bakt før, men som har lyst til å prøve; for deg som vil at ting skal gå fort unna, og for deg som synes det er greit at det går seks-sju dager fra du starter med brøddeigen til du kan ta ferdigstekt brød ut av ovnen. Her finner du oppskrifter som både er svært enkle og raske, og oppskrifter som krever lengre "modning". Men de gir alle veldig godt bakverk, enten det er frokostbrød, mange sorter "småbrød" eller søtt bakverk. Oppskriftene er både inspirert av norske mattradisjoner, såvel som mange fremmede og eksotiske smaker.
Les mer
I denne boken finner du oppskrifter på brød til frokost, lunsj, middag og kvelds. I tillegg finner du en mengde andre brød til alle anledninger. Har register.
Første utgave med tittel: Elsker deig, Cappelen, 2009

Produktdetaljer

ISBN
9788202386566
Publisert
2012-08-09
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm faktum
Vekt
724 gr
Høyde
232 mm
Bredde
215 mm
Dybde
15 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
165

Illustratør