Historikeren Karsten Alnæs har sagt at det er to personer som har forandret Norge: Olav den hellige og Hans Nielsen Hauge. Alv Magnus viser i denne boka hvorfor han har rett når det gjelder Hauge. Evangeliet er en kraft til sosial endring. Norge ble et bedre land å bo i for alle etter at Hans Nielsen Hauge hadde fullført sin tjeneste. Hans eventyrlige liv og virke er fylt av dramatikk. At én mann, med hele statsmakten og samfunnseliten imot seg, kunne skape så store endringer til det bedre, er et moderne mirakel. Han er en rollemodell til inspirasjon for en ny generasjon som vil sette spor etter seg.
Les mer
Alv Magnus kommer med en ny, utvidet bok om Haugevekkelsen. Den forrige, Veirydder med gnagsår, kom ut i 1996 og ble utsolgt etter 6000 eksemplarer på rekordtid. Nå har han en revidert utgave med seks nye kapitler. De handler om gründere, kvinner, en lokal vekkelse og haugianernes innflytelse i Amerika. Hauge er stadig aktuell. En ny generasjon må bli kjent med vekkelsen som rystet og forandret Norge.
Les mer
Alv forteller historien om hvordan vekkelse formet det moderne Norge. For å forstå fremtiden er vi nødt til å kjenne fortiden. Derfor er denne boken utrolig viktig.

Produktdetaljer

ISBN
9788271996178
Publisert
2020
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Proklamedia
Vekt
570 gr
Høyde
235 mm
Bredde
160 mm
Dybde
30 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
359

Forfatter

Relaterte produkter