Mari, som er i tenårene, får høre: "hva slags mor har du egentlig?" Det er nettopp det hun prøver å finne et svar på. Gjennom dette morsportrettet blir vi konfrontert med spørsmålet om hvilket ansvar vi har for oss selv, og for hverandre. En gang, da jeg var mindre, sa jeg til henne at hun nesten var perfekt, at det bare var en ting. At hun ville vært perfekt hvis det ikke var for det. Det er ikke ditt, sier hun. Driter jeg meg ut, har det ingenting med deg å gjøre. Du behøver ikke like meg. Ikke forsvare meg. Du kan ta avstand fra meg. Du kan si: Mora mi er teit. Jeg forakter henne. Du kan si: Moren min drikker. Til venner, lærere, alle, hvem som helst, det er din rett, meg gjør det ingenting.
Les mer
Mari, som er i tenårene, får høre: "Hva slags mor har du egentlig?" Det er nettopp det hun prøver å finne et svar på. Gjennom dette morsportrettet blir vi konfrontert med spørsmålet om hvilket ansvar vi har for oss selv, og for hverandre.
Les mer
"Vigdis Hjorth har skrevet en utfordrende, provoserende, hensynsløst utleverende, modig og vakker bok om en alkoholisert mor og hennes tenårigsdatter Mari. (...)Det er en innsiktsfull og klok roman Hjorth har skrevet. Den er på samme tid både fandenivoldsk provoserende og hjerteskjærende gripende. (...) Hva er det med mor er en bok som ikke straks forlater deg når du legger den fra deg. Den utfordrer den skaper ubehag, og den gir glede." Turid Larsen, Dagsavisen
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202188658
Publisert
2000
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
265 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
127

Forfatter

Relaterte produkter