Boka gir deg inspirasjon og kunnskap til kreativ utnyttelse av elgkjøttet og tar for seg alle deler av slaktet, med forslag til ulike tilberedningsmetoder og over hundre oppskrifter. Tradisjonelle retter presenteres side om side med mer moderne varianter - til felles har de enkel tilberedning og lett tilgjengelige råstoffer. Boka er krydret med små litterære perler - gode historier om elg og elgjakt fra kjente forfattere og jegere. Esten Borgos' fotografier er et fristende følge til teksten.
Les mer
Boka skal gi deg inspirasjon og kunnskap til kreativ utnyttelse av elgkjøtt. Alle deler av slaktet omhandles med ulike tilberedningsmetoder og over hundre oppskrifter. Tradisjonelle retter går hånd i hånd med mer moderne kreasjoner. Boka er krydret med små litterære perler fra kjente forfattere og bidrag i form av historier knytter til elg og elgjakt fra profilerte personer.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252927344
Publisert
2003
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Landbruksforl.
Vekt
592 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
142

Forfatter
Illustratør