Kjemi på kjøkkenet om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier

Innbundet / 2017 / Bokmål
369,-
334,-
Levering 2-6 dager

Produktbeskrivelse

Om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier. Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler? Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på kjøkkenet ditt. Samtidig bruker du håndverkskunnskap du har lært av andre eller ved å prøve deg fram selv. I denne boka ønsker forfatterne å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlagingen mer spennende, hodet litt klokere, og maten litt bedre. Kjemi på kjøkkenet er en bok som vekker nysgjerrighet og utforskertrang på kjøkkenet.
Les mer »

Detaljer

ISBN13
9788282821575
Format
Product format
Innbundet
Utgiver
Vendor
Humanist forl.
Språk
Product language
Bokmål
Publisert
2017