Forekomst av matvareallergi øker, spesielt hos barn, og 2-5% av barn under 3 år har melkeallergi - tåler ikke melkeprotein. Dette er en praktisk håndbok for dem som ikke tåler melkeprodukter, enten de har melkeallergi, laktoseintoleranse, eller begge deler. Boken retter seg mot alle som skal lage melkefri mat, enten det er til en gjest eller på restauranter, hoteller eller flyturer. Boken gir råd og tips for hvordan den som ikke tåler melk kan klare seg i dagliglivet, på reiser eller når de blir buden bort/spiser ute. I boken finnes også en språkguide på 7 språk til hjelp i utlandet. Bokens oppskriftsdel viser hvordan god mat kan lages uten melkeprodukter og guider til tilsvarende ferdigprodukter som ikke inneholder melk. Boken gir også tips til hvordan den som ikke tåler melk, kan spise en kost som sikrer bla nok kalsium (kalk) og den oppgir linker til ytterligere informasjon. Forfatteren Liv Wiborg Karlsen er utdannet sosionom/cand.polit og pga manglende kompetanse i ernæring, har forfatteren fått hjelp av en av Gildes egne ernæringsfysiologer. Forfatteren kan kontaktes på tussilago.liv@c2i.net
Les mer
Boken gir råd og tips for hvordan den som ikke tåler melk kan klare seg i dagliglivet, på reiser eller når de skal spise ute. I boken finnes også en språkguide på 7 språk til hjelp i utlandet. Bokens oppskriftsdel viser hvordan mat kan lages uten melkeprodukter og guider til tilsvarende ferdigprodukter som ikke inneholder melk. Boken gir også tips til hvordan den som ikke tåler melk, kan spise en kost som sikrer blant annet nok kalsium. Med oppskriftsregister og litteraturliste.
Les mer
Forfatternavn på omslaget: Liv H. Wiborg Karlsen

Produktdetaljer

ISBN
9788230003008
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kolofon
Vekt
620 gr
Høyde
216 mm
Bredde
154 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
294