Denne lærerveiledningen inneholder nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen i kokk- og servitørfag Vg2. Den har også noen oppskrifter knyttet til lærestoffet i temaboka, og den tar for seg litt fordypningsstoff. Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Tanken er at lærerveiledningen skal være et utgangspunkt for en idébank, og at lærerne supplerer med egne ideer. Britt Elisabeth Olsen er utdannet kokk og næringsmiddeltekniker med bred arbeidserfaring fra en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland, i tillegg til erfaring fra arbeid ved forskningsinstituttet Norconserv. Hun arbeider som matfaglig konsulent ved Gastronomisk Institutt. Per-Øystein Sandvin er utdannet kokk med videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv Næringsmiddelteknisk fagskole.
Les mer
Lærerveiledningen inneholder tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen i kokk- og servitørfag vg2. Den har også noen oppskrifter knyttet til lærestoffet i temaboken og tar for seg noe fordypningsstoff.
Les mer
Undertittel hentet fra omslaget

Produktdetaljer

ISBN
9788245006483
Publisert
2008-10-01
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Vekt
338 gr
Høyde
239 mm
Bredde
170 mm
Dybde
10 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
155