Kosthald og helse hotell- og næringsmiddelfag

Heftet / 1994 / Nynorsk

Produktdetaljer

ISBN13
9788200413073
Publisert
1994
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Universitetsforl.
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Heftet
Sider
183
Vekt
360 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Tykkelse
11 mm
Se alle

Kosthald og helse hotell- og næringsmiddelfag

Heftet / 1994 / Nynorsk
Boka dekker læreplanen i kosthold og ernæring på grunnkurset. Faget ses i sammenheng med helse og ressursbevaring nasjonalt og globalt, og elevenes hverdag og framtidige yrke. Kapitlene om forebygging av livsstilssykdommer, kostplanlegging og vurdering av eget og andres kosthold anvender og motiverer for basisstoffet om næringsstoffene. Oppgaver med vekt på det praktiske. Forslag til prosjekt.
Les mer
Nettpris:
255,-
Ikke i salg

Produktdetaljer

ISBN13
9788200413073
Publisert
1994
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Universitetsforl.
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Heftet
Sider
183
Vekt
360 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Tykkelse
11 mm
Se alle