Om kosthold både for eleven selv og for framtidig kunde. Hvordan virker kosten på helsen?Hvordan kan du planlegge ditt kosthold?Hvordan få mer helse inn i kundens produkter? Boka dekker læreplanen i kosthold og ernæring. Faget ses i sammenheng med helse, ressursbevaring, elevenes hverdag og framtidig yrke. Kapitlene om forebygging av livsstilssykdommer, kostplanlegging og -vurdering av eget og andres kosthold anvender og motiverer for å lære om næringsstoffene.
Les mer
Boka dekker læreplanen i kosthold og ernæring på grunnkurset. Faget ses i sammenheng med helse, ressursbevaring og nasjonalt og globalt, og elevenes hverdag og framtidige yrke. Kapitlene om forebygging av livsstilssykdommer, kostplanlegging og vurdering av eget og andres kosthold anvender og motiverer for basisstoffet om næringsstoffene. Oppgaver med vekt på det praktiske. Forslag til prosjekt.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788200413097
Publisert
1994
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Universitetsforl.
Vekt
360 gr
Høyde
170 mm
Bredde
239 mm
Dybde
10 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
183