Endelig er den her - en komplett alfabetisk oversikt over krydder, urter, kryddersauser og andre smakstilsetninger fra hele verden, fra eksotisk korarima til dagligdags svart pepper. Krydderleksikon vil ha en naturlig plass på alles kjøkken enten du er profesjonell kokk eller glad amatør. Foruten gastronomisk relevant informasjon som beskrivelse av smak og anvendelse, gir artiklene en enkel botanisk karakteristikk av de forskjellige urtene og krydderplantene. Artiklene innholder også plantenavn på en rekke språk samt historiske anekdoter. Blandingskrydder og kryddersauser er beskrevet med innhold, opprinnelsesland og anvendelsesområder. Oppslagsverket har register på latin og flerspråklig ordliste med lokale navn, noe som gjør det lettere å utforske eksotiske kjøkken og matkulturer. Krydderleksikon er på ca. 500 sider og gjennomillustrert med detaljrike fargefoto.
Les mer
Boka gir ei alfabetisk oversikt over krydder, urter, kryddersauser og smakstilsetninger fra heile verden. Den beskriver smak og anvendelse, gir en botanisk karakteristikk av hver enkelt krydderplante, oppgir plantenavn på flere språk og inneholder historiske anekdoter. Har ordliste på engelsk og latin, samt ei flerspråklig ordliste med lokale navn.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788282111928
Publisert
2011-05-11
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vega forlag
Vekt
1397 gr
Høyde
245 mm
Bredde
193 mm
Dybde
40 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
520

Forfatter