Boka gir en innføring i arbeidet med mat og ernæring i helse- og sosialtjenesten. Lærebok i ernæring for helsefaglige høyskoleutdanninger inneholder anbefalinger for kostholdet til friske mennesker i ulike aldre og livsfaser og ernæringsmessige råd og tiltak for syke mennesker. Boka er utarbeidet etter læreplanens mål om kunnskaper i grunnleggende ernæring. I tillegg til ernæringslære tar boka opp både praktiske og kliniske problemstillinger slik de framtrer i ulike deler av helse- og sosialtjenesten. Boka har oppgaver, henvisninger til fordypningsstoff, ordforklaringer og stikkordregister.
Les mer
Boka tar sikte på å gi en innføring i arbeidet med mat og ernæring i helseog sosialtjenesten, samt en innføring i ernæringsfaget anvendt for friske og syke mennesker. Har oppgaver, henvisninger til fordypningsstoff, ordforklaringer og stikkordregister. Illustrert.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788250816145
Publisert
1996
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
NKS-forl.
Vekt
440 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
207