Boken gir en innføring i laksens kulturhistorie og biologi. Dessuten fortelles det hvordan du skal få storlaksen på kroken og det gis en fylkesvis oversikt over de viktigste lakseelvene. Du får også tips om hvordan du tar vare på laksen etter fangsten og hvordan laskemåltidet blir en kulinarisk nytelse. Til slutt gis det en oppdatert oversikt over alle truslene mot den atlantiske villaksen. Med oversikt over relevante nettsider.
Les mer
Boken gir en innføring i laksens kulturhistorie og biologi. Dessuten fortelles det hvordan du skal få storlaksen på kroken og det gis en fylkesvis oversikt over de viktigste lakseelvene. Du får også tips om hvordan du tar vare på laksen etter fangsten og hvordan laskemåltidet blir en kulinarisk nytelse. Til slutt gis det en oppdatert oversikt over alle truslene mot den atlantiske villaksen. Med oversikt over relevante nettsider.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788299568234
Publisert
2002
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tom & Tom
Vekt
870 gr
Høyde
276 mm
Bredde
213 mm
Dybde
19 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
191