Vil du jobbe i Norges største studentbokhandel?

Akademika er Norges ledende fagbokhandelkjede og en av landets største importører av fagbøker. Akademika eies av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke som er Norges fjerde største forlagshus
Konsernet består blant annet av VB Bok som er bokhandlene Haugenbok.no, E-bok og Akademika. 


LEDIG STILLING AKADEMIKA TROMSØ: 

Vi søker en humørfylt og engasjert butikkselger med fagansvar i 100% fast stilling. Bokhandelen ligger sentralt på Norges Arktiske Universitet i Tromsø.

Butikkene fører bøker til fagområdene juss, økonomi, samfunnsfag, historie, filosofi, religion, arkeologi, pedagogikk, språk, litteratur, kunst, psykologi, biologi, geologi, fiskerifag, kjemi, fysikk, matematikk, statistikk, informatikk, medievitenskap, førstesemesterstudier, lærerutdanning, pedagogikk, helsefag og medisin.

Vi ser etter deg som er engasjert og positiv og som liker å prate med folk. Du har gjennomføringsevne og øye for detaljer. Du er ryddig og strukturert og tar tak der det er behov. God samarbeidsevne er en forutsetning da vi jobber som et lite og tett team hvor vi overlapper hverandre når det trengs. Det er en forutsetning at du behersker norsk og engelsk godt, både muntlig og skriftlig.

I stillingen som fagansvarlig vil du få ansvar for innhenting og bearbeiding av pensumlister, kontakt med lærested og fagansvarlige, innkjøp, salg, vareeksponering og kampanjearbeid.

Erfaring med CS Web eller andre butikkdatasystemer er en fordel. Du må ha gode Office kunnskaper.
Vi søker personer som minimum har bachelorgrad, personlig egnethet kan oppveie for formell utdannelse.

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Ingunn Møllebak på mobil 901 40 455 eller e-post ingunn.mollebak@akademika.no 

SØKNADSFRIST: 06.05.2018

FINN-kode: 117765958