Feil behandling av viltkjøtt i felt, under oppbevaring eller under tilberedning kan få uheldige konsekvenser for smak og konsistens ved at man får tørt og kjedelig kjøtt. Denne boka tar for seg slakting, flåing, mørning og partering av elg, og gir deg dessuten over 100 oppskrifter på varierte, tradisjonelle og nyskapende retter som du ikke trenger å være en mesterkokk for å lage. Men gjør du alt riktig vil du bli betraktet som en gourmet av dine middagsgjester!
Les mer
Boka tar for seg det unike ved elgen, både som jaktobjekt og råvare. Den viser også hvordan du best tar vare på kjøttet fra skogen til bordet eller fyrseboksen, og viser trinn for trinn hvordan du parterer en elg. Boka har også råd om oppbevaring, opptining og tilberedning og har oppskrifterpå 120 retter med elgkjøtt.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252932935
Publisert
2011-09-14
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
788 gr
Høyde
233 mm
Bredde
210 mm
Dybde
21 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
189

Forfatter