Denne boka er viet rådyret, dette unike viltkjøttet med den særegne smaken! Innholdet serveres i fem deler: Delen Hvorfor tager man et rådyr er en "appetittvekker" med informasjon om det levende rådyret og jakten på det. Delene Feltbehandling av rådyr og Fra skrott til kjøtt gir gjennomillustrerte trinn-for-trinn-forklaringer på utvomming, flåing, partering samt beskrivelser av stikking, mørning, oppbevaring og innpakking. Hoveddelen Tips og oppskrifter inneholder generelle tips og råd om tillaging av rådyr og et hundretalls oppskrifter gruppert etter type kjøtt fra malt rådyrkjøtt, steik/lår, biff/sadel til gryter, supper, innmat, pålegg og grilling, samt diverse retter med rådyr i wok, fondue, som snacks, rull, pinnekjøtt, gravet og mye, mye mer. Delen Rådyrfortellinger er "desserten", og består av et knippe gode jakthistorier av blant andre Hans Børli, Ståle Botn og Sven R. Gjems. Vel bekomme!
Les mer
Boka tar for seg rådyret fra jakten på det til det ligger på tallerkenen. Den har trinn-for-trinn-forklaringer på utvomming, flåing, partering, samt beskrivelser av stikking, mørning, oppbevaring og innpakning. I tillegg finner du tips om tillagning, oppskrifter og jakthistorier. Har litteraturliste og register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252931891
Publisert
2008-10-13
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
666 gr
Høyde
230 mm
Bredde
213 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
171