Dette er en miniutgave i softcover av praktverket .Mat på norsk.. 160 sider med svært gode oppskrifter . illustrert med ca 200 fargebilder. Oppskriftene er utarbeidet av Opplysningskontorene og redigert av Bjarne Håkon Hanssen. Rettene er fotografert av Espen Grønli og laget og tilrettelagt for foto av Odd Ivar Solvold. Bedre og rimeligere har kanskje ikke norsk mat vært presentert før?
Les mer
Boka inneholder oppskrifter på de tradisjonsrike rettene som er vårt nasjonale felleseie. Utgangspunktet er gode og rene råvarer og en relativt enkel tilberedning, der den ferdige retten smaker av råvaren. Boka har oppskrifter på småretter, hovedretter, tilbehør, desserter og kaker. Har register.
Les mer
Forkorta utgave av: Mat på norsk, 2003.

Produktdetaljer

ISBN
9788292496008
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kom Forlag
Vekt
400 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
11 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
160

Illustratør