Menyer for restaurant og institusjon

Heftet / 1995 / Bokmål

Produktdetaljer

ISBN13
9788200415114
Publisert
1995
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Universitetsforl.
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
144
Vekt
432 gr
Høyde
300 mm
Bredde
213 mm
Tykkelse
8 mm
Se alle

Menyer for restaurant og institusjon

Heftet / 1995 / Bokmål
Grundig om valg og oppsetting av ulike menytyper. Det kreves mye kunnskap for å sette opp en meny som passer til spisestedets profil, og som er til hjelp for gjesten. Boka gir en grundig innføring og øvelse i hvordan en kan komponere de ulike menytypene . skrivemåter, oppsett i forhold til menynøkkelen og menyspråket.
Les mer
Menyen er for mange bedrifter en viktig del av profileringen, og da kreves det kunnskap for å sette opp en meny som passer med spisestedet, og som er til hjelp for gjesten. Boka gir en innføring og øvelse i hvordan en kan komponere de ulike menytypene, med skrivemåter, oppsett i forhold til menynøkkelen og menyspråket. Kokker og servitører må også vite hvordan valg av råvarer, tillaging og oppbevaring kan påvirke helsen og tilpasses spesielle kostbehov. Med eksempler på menyer, oppgaver, liste over menyuttrykk, firespråksregister og stikkordregister.
Les mer
Nettpris:
330,-
Ikke i salg

Produktdetaljer

ISBN13
9788200415114
Publisert
1995
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Universitetsforl.
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
144
Vekt
432 gr
Høyde
300 mm
Bredde
213 mm
Tykkelse
8 mm
Se alle