Menyer for restaurant og institusjon

Heftet / 2018 / Bokmål

Produktdetaljer

ISBN13
9788213028899
Publisert
2018
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kopinor
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
144
Se alle

Menyer for restaurant og institusjon

Heftet / 2018 / Bokmål
Grundig om valg og oppsetting av ulike menytyper. Det kreves mye kunnskap for å sette opp en meny som passer til spisestedets profil, og som er til hjelp for gjesten. Boka gir en grundig innføring og øvelse i hvordan en kan komponere de ulike menytypene . skrivemåter, oppsett i forhold til menynøkkelen og menyspråket.
Les mer
Menyen er for mange bedrifter en viktig del av profileringen, og da kreves det kunnskap for å sette opp en meny som passer med spisestedet, og som er til hjelp for gjesten. Boka gir en innføring og øvelse i hvordan en kan komponere de ulike menytypene, med skrivemåter, oppsett i forhold til menynøkkelen og menyspråket. Kokker og servitører må også vite hvordan valg av råvarer, tillaging og oppbevaring kan påvirke helsen og tilpasses spesielle kostbehov. Med eksempler på menyer, oppgaver, liste over menyuttrykk, firespråksregister og stikkordregister.
Les mer
Nettpris:
431,-
Levering 3-20 dager

Produktdetaljer

ISBN13
9788213028899
Publisert
2018
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kopinor
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Sider
144
Se alle