Dette er ei unik bok; poetisk, velkomponert, klok, dristig og varm. Ei dramatisk bok som våger å stille store spørsmål, med utgangspunkt i eit djupt alvorleg emne: eit barn som mister begge foreldra sine i ei bilulukke. Boka er utforma som ei bøn. Ei bøn frå ei ung jente til Bibelens Gud. Det er ei bok om ei stor sorg, men også om tru: på englar, på evig liv, på den kristne Gud. Og det er ei bok om religiøs undring og tvil hjå eit barn: Korleis kan Gud la så fæle ting skje?
Les mer
Foreldra til Maria har dødd i ei bilulukke og Maria forstår ikkje kvifor Gud kunne la det skje. Teksten i denne boka har form som ei bøn til Gud, der Maria spør spørsmål og fortel om saknet og livet sitt.
Les mer
"Dette er rett og slett en sjeldent pen bok (...) Øyvind Torseter klipper, limer, tegner og bygger illustrasjonene sine. Maria, den sorgfulle jenta vi møter her, lever i en vakker verden, omgitt av farger (...) Det er rom nok i teksten til at leseren kan dikte inn følelser selv. Språket er renskåret og poetisk og selv om boka ikke gir enkle eller klare svar, så gir den håp" Pernille Bineau, Vårt Land
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202305895
Publisert
2009
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
180 gr
Høyde
210 mm
Bredde
115 mm
Tykkelse
10 mm
Aldersnivå
9-12
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
68

Illustratør