Denne boken handler om råvarer som er gode, sunne og gratis. Den beskriver mer enn 40 ville vekster som kan brukes i matlagingen, heriblant bjørk, brennesle, nyper, slåpetorn, løvetann, ramsløk, tang og grannåler. Den har over 200 oppskrifter på middagsretter, supper, kaker, snaps og teblandinger, samt råd om plukking og oppbevaring av vekstene. Med litteraturliste og stikkordregister.
Les mer
Denne boken handler om råvarer som er gode, sunne og gratis. Den beskriver mer enn 40 ville vekster som kan brukes i matlagingen, heriblant bjørk, brennesle, nyper, slåpetorn, løvetann, ramsløk, tang og grannåler. Den har over 200 oppskrifter på middagsretter, supper, kaker, snaps og teblandinger, samt råd om plukking og oppbevaring av vekstene. Med litteraturliste og stikkordregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202374181
Publisert
2012-04-12
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
844 gr
Høyde
250 mm
Bredde
180 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
248

Forfatter
Illustratør