Dette er boken for den helsebevisste forbruker. Tilhengerne av "raw food" sverger til rå mat der næringsstoffene ikke tapes gjennom koking og steking. I "Nesten helt rått" viser Suzannah Olivier veien til et kosthold rikere på matens naturlige sunnhet. Grønnsaker, frukt, kjøtt og fisk er ypperlige kandidater for knasende gode oppskrifter fulle av enzymer, enzymaktivitet, vitaminer og mineraler. Her får du informasjon om næringsinnhold og helseeffekter for alle oppskriftene, og boken gir praktiske råd om spiring, tørking, gjæring og saftpressing. Rått er hot - og kan være utrolig godt. Oppskriftene finner du i "Nesten helt rått".
Les mer
Inneholder oppskrifter på rå mat. Boka viser hvordan du kan tilberede drikke med frukt, grønnsaker, spirer og frø, og retter med kjøtt, fisk, og grønnsaker. I tillegg gir boka råd om helse, og informasjon om tilbereding av rå mat. Har register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252930740
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
375 gr
Høyde
210 mm
Bredde
206 mm
Dybde
12 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
64

Forfatter
Illustratør
Oversetter