Kjøpsvilkår

Generelt

Disse kjøpsvilkårene gjelder for alt salg av varer og tjenester (produkter) fra www.akademika.no til forbrukere.
Kjøpsvilkåren utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.
Kjøpsvilkåren og annen informasjon på www.akademika.no er bare tilgjengelig på norsk. Er du under 18 år se egne vilkår.
Vi leverer kun til adresser i Norge inkludert Svalbard.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp.
Der det i disse kjøpsvilkårene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS).

Definisjon av parter

Selger er: akademika.no (VB BOK AS) , Postboks 175, 6101 Volda, Orgnr: 940 973 643 kundeservice@akademika.no.no, telefon: 22 18 81 00, og heretter kalt vi eller oss.
Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, heretter benevnt som du, deg, din eller ditt.

 

Kredittsjekk

Vi foretar rutinemessig kredittsjekk av nye kunder som handler på kreditt, og i tilfeller der kunder som tidligere har vært til inkasso hos oss, handler på nytt på kreditt. Gjenpart blir sendt i posten. I dette brevet vil det stå at VB BOK AS har hentet dine kredittopplysninger. Dette er vårt firmanavn som da består av haugenbok.no, akademika.no og ebok.no.

 

Under 18 år?

For å kjøpe bøker på kreditt (Faktura) hos akademika.no må du være over 18 år. Er du ikke det, må du få en av dine foresatte til å bestille for deg, eller de bestiller sammen med deg. Fakturaen skal uansett være i en av dine foresattes navn.  Har du spørsmål rundt dette, kan du eller en foresatt ta kontakt med oss. Se kontakt oss.

Hvis ordren betales med Visa/MasterCard eller Vipps, kan faktura- og leveringsadresse være i ditt navn.

Husk at mange lærebøker finnes både på bokmål og nynorsk. Vær derfor oppmerksom på at du velger riktig språk før du sender bestillingen.