Pensumlister

Pensumlistene er laget for at studenter enkelt kan få oversikt og handle sitt pensum. Akademika arbeider tett med læresteder for å tilrettelegge dette tilbudet. Listene blir oppdatert av fagpersoner tilknyttet utdanningsstedene.

Med noen enkle tastetrykk kan du finne pensumlisten din på våre nettsider. Det eneste du trenger å gjøre er å velge: studiested, studie og semester/kurs. Du vil så få frem en liste over emner innenfor fagfeltet. Velg ditt emne og få en oversiktlig liste over dine pensumbøker.

Du kan også foreta et hurtigsøk på kursnavn eller kurskode for å finne pensumlisten din.

Pensumlister inkluderer ikke artikkelsamlinger eller kompendier, samt annet pensum som ikke er tilgjengelig gjennom ordinær bokhandel.

Finn ditt pensum her

 

Bokpakker

I pensumlistene brukes et begrep som heter bokpakker. Det betyr at vi plukker ut og samler pensumbøkene til deg.  Du får da muligheten til å handle dem samlet som en bokpakke i vår nettbutikk. Du kan selvsagt velge/velge bort de du måtte ønsker. I bokpakken er alle bøkene som er obligatorisk i ditt fag. Under bokpakken vil det ligge anbefalte bøker fra fagkoordinator og Akademika.no. Dette er nøye utvalgte titler som vi tror du vil ha nytte av til studiene dine.

Nye og oppdaterte pensumlister blir lagt ut på nettsidene før hver semesterstart. Listene kan også hentes i Akademikas butikker på campus ved ditt lærested. 

Merk deg at det kan forekomme endringer i pensumlistene. Om det finnes nyere utgave av en bok vil denne bli satt opp i våre lister. Vi tar forbehold om feil eller evt. endringer, sjekk alltid med ditt kurs og lærested for en fullstendig pensumoversikt.

Vær oppmerksom på at bøkene kan komme i flere forsendelser.