12 turer og 12 festmåltider. Helgeland er fullt av fantastiske råvarer - ren mat skapt av naturen selv. Helt fram til moderne tid var hverdagen her oppe preget av høsting - fra havet, skogen og fjellet. Denne høstingskulturen lever fortsatt i mange miljøer. Titusenvis av helgelendinger tar hvert år turen ut i naturen på jakt, fiske og sanking. I denne boka følger vi kokken Tor Kristiansen og lokalkjente høstere på jakt etter råvarer. Boka er produsert av Polarsirkelen friluftsråd.
Les mer
Katalogisert etter omslaget

Produktdetaljer

ISBN
9788241908699
Publisert
2012-08-29
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
214 gr
Høyde
195 mm
Bredde
125 mm
Dybde
11 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
136