NY BOK FRA FATTIG STUDENT

Er du student og skal flytte hjemmefra? Har du akkurat begynt voksenlivet? Da kan det kanskje føles overveldende med alt du må ha kontroll på og ordne selv. Ta det med ro, her er boken som gjør hverdagen din enklere!

 

Karen Elene Thoresen, kjent som Fattig student, er nå tilbake med ny bok. Hun står bak instagram-kontoen @fattig.student hvor det hele startet med å dele rimelige, budsjettvennlige og smakfulle middagstips og ukemenyer til studenter. Hennes første bok, «Fattig student – 20 ukemenyer for under 250 kr», gikk rett inn på bestselgerlisten etter bare én uke.

 

I Thoresens nye bok, «Fattig student på egne bein», finner du alle rådene og tipsene du trenger for å få et stressfritt studentliv. Du kan lese alt om økonomi, forsikring, mattips, studieteknikk og smarte løsninger for gjenbruk, i tillegg til mye, mye mer.

 

Karen Elen Thoresen forteller at noe hun lærte under studietiden var at veien blir til mens man går. Du finner ikke ut alt med det første, du vet ikke alltid hvilken vei studiene eller den fremtidige karrieren tar. Hun sier også at du må gi deg selv tid til å finne din plass og din gjeng i hverdagen. Du må passe på å nyte tiden også, og kose deg med de tingene som også følger med det å være student; sitte med en kaffekopp i hånda og lære noe nytt hver dag.

 

Med denne boken håper Thoresen at leserne vil få seg en god latter, føle seg mindre alene i det de står overfor og få gode tips de kan ta med seg ut i livet.