Jeg elsker å bake! Det finnes nesten ikke den ting i verden som er mer avslappende og deilig enn å elte i vei på en gjærdeig. Det er det samme om den er søt, salt eller sur. Og så lukter det jo så helt fantastisk godt av nystekt gjærbakst. Fra bunnen av mitt hjerte mener jeg at det er absolutt akkurat like trendy å bake en søt og deilig prinsessekake som focaccia med rosmarin, olivenolje og havsalt. Så i denne boken vil du finne gjærbakst i alle varianter - kjent og kjær søtbakst som skolebrød, solskinnsboller, hveteboller, kanelsnurrer, berlinerboller, wienerbrød og flettekringle; landbrød, baguetter og ciabatta med og uten surdeig, grove brød, loff og rundstykker med og uten frø og nøtter, grissini, bagels, pizza, calzone og flere alt-i-ett-brød med mettende fyll. Trivelig bakst! Marit
Les mer
Boka inneholder oppskrifter på bakverk som passer til frokost, lunsj, på tur, til middag, ettermiddagskos og kveldsmat. Den har oppskrifter både på brød, rundstykker, baguetter, ciabatta, muffins, boller og forskjellige kaker. Har register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202259204
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
554 gr
Høyde
250 mm
Bredde
198 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
154

Illustratør