Økonomi og helse er en brennaktuell bok som tar for seg de fleste sider av fagfeltet helseøkonomi. Den nye utgaven er nyskrevet for å reflektere de store omveltningene som helsesektoren i Norge har vært igjennom de senere år. Boken er en viktig og nyttig følgesvenn for alle som arbeider i helsesektoren, er opptatt av helsesektoren, eller som utdanner seg til en karriere i helsevesenet.
Les mer
Boka diskuterer sentrale spørsmål rundt organisering og drift av helseinstitusjoner. Den viser hvordan sjukehus blir finansiert, hvordan helsetjenester evalueres, og ser på utfordringer i forbindelse med økonomistyring. Boka har praktiske eksempler og er beregnet på alle som arbeider i helsesektoren.
Les mer
Undertittel hentet fra omslaget. Tidligere utgitt med tittel: Helse i hver krone? (2003)
"Denne boken gir en bred gjennomgang av sentrale problemstillinger knyttet til helseøkonomi, godt ivaretatt av fire forfattere med bred økonomisk bakgrunn. [...] Sett i lys av den pågående debatt om alternative organiseringer og finansieringer av tannhelsetjenesten gir boken en lettfattelig og god forståelse som danner et godt teoretisk grunnlag med stor nytteverdi." Øyvind Asmyhr, Den norske tannlegeforenings tidende 13/2009
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202263324
Publisert
2008
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
516 gr
Høyde
239 mm
Bredde
169 mm
Tykkelse
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
267